Tandvård

Familje Tandvård


Vi utför fullständig tandvård åt barn och vuxna i alla åldrar. Vi tar även emot akuta och tandvårdsrädda patienter i en varm och stressfri miljö.


Familje tandvård-Vi behandlar både barn och vuxna Vi är anslutna till Försäkringskassan och du får därmed tillgång till det årliga allmänna tandvårdsbidraget. Högkostnadsskyddet ger dig rabatt på större behandlingar. Barn behandlas

 gratis upp till 23 års ålder.

Familje Tandvård

Implantat behandling


Implantat behandlingar- Om man inte vill ha proteser i sin mun kan implantatterapi vara ett bra val. Vi arbetar med en oralkirurg som kommer till kliniken och fäster implantaten. Allt görs på plats här på kliniken och vi fortsätter med regelbundna kontroller för att

försäkra oss om en lyckad behandling


implantat

Tand blekning

Hygienist behandling

hygien tandläkare

Hygienist behandling- vi utför alla typer av hygienbehandlingar. Alla får rutinmässigt en ordentlig rengöring 1gg/år. Detta för att minska risken för karies och tandlossningssjukdomar i framtiden. På detta sätt minskar vi risken att vi ses alltför ofta! enbart hemma.


Estetisk tandvård

Estetisk tandvård- Allt det vi gör på kliniken är med yttersta noggrannhet och in på minsta detalj. Utifrån det perspektivet kan man säga att all behandling som vi gör är estetisk. Om du är missnöjd över ditt leende och vill få ett vackrare, är du välkommen att boka tid för att diskutera detta ytterligare. Vi skräddarsyr en behandling som passar just dig och dina behov. Exempel på det vi kan behandla är: missfärgade tänder, snedställda tänder, glesa eller avvikande tänder och nerslitna tänder.


estestisk tandvård
tand blekning

Tandblekning- Vi erbjuder hemblekning och en kombinationsblekning. Vi har lång erfarenhet och hjälper dig bli av med dina missfärgade tänder. Kombinationsblekning är ett försiktigare sätt att bleka tänderna på och är mer djupgående än hemblekning. Man bleker både hemma och i tandläkarstolen. Hemblekning utförs enbart hemma. För att få en god och långvarig effekt göres båda behandlingar under ca 2v.


Hitta Oss

Tandläkare tandvård botox fillers
google07e42ee0946f31c6.html

Du  kan enkelt ta dig till oss med bil eller buss. Bilen parkerar du enkelt och utan avgift på gatan utanför kliniken. Buss (300 eller 100) stannar vid hållplats ”Skanörs centrum”, som ligger bredvid Ica i Skanör, ett stenkast från kliniken. Från hållplatsen korsar du Ica’s parkerings tills du kommer till Handelsbanken. Kliniken ligger runt om hörnet, andra huset på Mellangatan.Kontakt

Adress:

Skanörskliniken

Mellangatan 66

239 42 Skanör


Telefon:

040-470330


Email:

info@skanorskliniken.se
Skanörskliniken är en högmodern mottagning som är byggd för optimal tandvård och hygien.

Här erbjuder vi både tandrelaterade tjänster såväl som skönhetsbehandlingar och nagelvård.


För oss är det viktigt med ett gott omhändertagande av våra patienter. Att man tar den tid som krävs för att de skall känna sig trygga och glada att vara här.

Det är även viktigt för oss att använda säkra material som inte är farliga för kroppen.

I vår klinik erbjuder vi familjetandvård, kosmetisk tandvård, ansiktskosmetik ( Botox och fillers) kropps och  & hud behandlingar, nagelvård. 


Vi utför fullständig tandvård åt barn och vuxna i alla åldrar. Vi tar även emot akuta och tandvårdsrädda patienter i en varm och stressfri miljö.

Mottagningen är ansluten till Försäkringskassan och du får därmed tillgång till det årliga allmänna tandvårdsbidraget. Högkostnadsskydd träder dessutom in och ger dig rabatt på större tandvårds behandlingar.


Vår filosofi

Vår klinik på Näset vill erbjuda mycket god service och tillgänglighet till våra patienter. Vi satsar på att använda säkra metoder och material som inte är farliga för kroppen. Detta åstadkommer vi genom att använda den senaste teknologin tillsammans med beprövade material. Även genom kontinuerlig vidareutbildning och uppdatering.

För oss är det viktigt att ha en bra kontakt med våra patienter.  Vi skräddarsyr våra behandlingar efter individens personliga önskemål och behov. Alla är vi stöpta i olika form, således kan val av behandling variera.

Vi tar gärna hand om tandvårdsrädda patienter! Dom är vi vana att behandla. Vi behandlar även vuxna såväl som barn.

Vi utför gärna kosmetisk tandvård, ansiktskosmetik och skönhetsbehandlingar. Vi erbjuder tjänster såsom tandblekning, kosmetiska justeringar i såväl mun som på ansiktet. Vi erbjuder även skönhetsbehandlingar från vår skönhetsterapeut Anneli (Annelis hud och skönhetsvård) och nagelvård i form av Shellac behandlingar,