SKönhetsbehandlingar

SKÖNHETSBEHANDLINGAR


För oss är det viktigt att ha en bra kontakt med våra kunder.  Vi skräddarsyr våra behandlingar efter individens personliga önskemål och behov. Alla är vi stöpta i olika form, således kan val av behandling variera..

FILLERS STYLAGE

Icke permanenta fillers innehåller det kroppsegna ämnet hyaluronsyra. Den finns naturligt i kroppen i t.ex. ledvätskor och hud. Syranhåller huden fuktig, ger volym samt stimulerar bildning av ny vävnad.

Stylage fillers, som används på kliniken, är en icke- permanent filler och håller i ca 6-18 månader. Varaktigheten beror på vilken tjocklek av filler som används och i vilket område som den injiceras.


Fillers skapar volym där åldern satt sina spår, fyller utrynkor och mjukgör. De irriterande rökrynkorna, kråksparkarna eller torra läpparna minskas lätt med fillers!


Du erhåller en naturlig förbättring som inte påverkar mimiken Vi utför inte underverk, men klara förbättringar. Det är viktigt med välbefinnande! Själen och ytan går enligt vår erfarenhet hand i hand.


Vi använder den nyaste versionen av fillers som heter Stylage. Det är den tredje generationen av fillers. Den är både mjukare och mer förlåtande mot vävnaden än andra fillers.


Stylage ger inte inkapslingar som kan upplevas som klumpar i huden.Den åstadkommer minimal svullnad pga att den innehåller antioxidanten (mannitol). Stylage krymper inte efter behandlingen och är på så vis mer förutsägande och behaglig.

BOTOX

Botox är renat botulinum toxin, ett muskelavslappnande medel som används för att behandla ett antal olika tillstånd i kroppen. Det injiceras i muskler eller djupt in i huden.

Botox verkar genom att delvis blockera nervimpulser i de muskler som injicerats och minskar kraftiga sammandragningar av dessa muskler.


När det injiceras i huden, påverkar Botox svettkörtlarna så att svettproduktionen minskar.


Botox kan vara bra att användas i ansikte hals för att minska rynkor eller veck.  Botox kan med fördel användas även till rynkor i pannan, kråksparkar (rynkor runt ögonen),  glabellaveck ( bekymmersrynkor dvs. vertikala rynkor mellan ögonbrynen ),  halsrynkor, rynkor runt munnen/ sura mungipor samt ögonbrynlyft. 


Det kan även hjälpa mot spänningshuvudvärk, migrän, svettbehandling och tandpressning.


INFUZION

Infuzion är en helt ny nålfri behandlingsmetod där hyaluronsyra förs djupt ner i huden. Behandlingsmetoden sker med hjälp av en patenterad kula som rullas på hudytan. Samtidigt förs hyaluronsyra in i dermis till subkutan nivå via hårfollikeln och svettkörteln. Mindre rynkor fylls ut och huden får en jämn fin yta med lyster.


Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters tre millimeter ner i dermis (läderhuden) till subkutan vävnad via hårfollikeln och svettkörteln. Man för ner hyaluronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.

Infuzion är rekommenderat för:


* Förebyggande och reducering av rynkor


* Eliminering av kråk fötter


* Minskning av mörka cirklar under ögonen


* Jämnar ut och förändrar hudtoneBehandlingen


Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt, fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.


Resultat


För ultimat och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad.


Infuzion återfuktar huden på djupet och ger ett föryngrat utseende.


Inga injektioner behövs och resultatet syns direkt.