Om oss

VÅR FILOSOFI


För oss är det viktigt med ett gott omhändertagande av våra patienter. Att man tar den tid som krävs för att de skall känna sig trygga och glada att vara här


Vår klinik på Näset vill erbjuda mycket god service och tillgänglighet till våra patienter. Vi satsar på att använda säkra metoder och material som inte är farliga för kroppen. Detta åstadkommer vi genom att använda den senaste teknologin tillsammans med beprövade material. Även genom kontinuerlig vidareutbildning och uppdatering.


För oss är det viktigt att ha en bra kontakt med våra patienter.  Vi skräddarsyr våra behandlingar efter individens personliga önskemål och behov. Alla är vi stöpta i olika form, således kan val av behandling variera.


Vi tar gärna hand om tandvårdsrädda patienter! Dom är vi vana att behandla. Vi behandlar även vuxna såväl som barn.


Vi utför gärna kosmetisk tandvård, ansiktskosmetik och skönhetsbehandlingar. Vi erbjuder tjänster såsom tandblekning, kosmetiska justeringar i såväl mun som på ansiktet. 


Vårt mål är att erbjuda så mycket service som möjligt här på vår klinik, så du slipper lämna vårt underbara näs! Vi har ett brett kontakt nät av specialister som snabbt står till vårt förfogande. Detta gör att du slipper väntetider.

OM OSS

Charlotta Hahn-Nyström

Tandläkare & ägare


Charlotta studerade till tandläkare på Karolinska Institutet i Stockholm och tog examen 1998. Hon har under större delen av hennes karriär arbetat som privattandläkare i London där hon hade egen praktik på ”medicinargatan” Harley Street. De senaste åren har Charlotta jobbat på tandläkarkliniker i Skåne.


Charlotta har under hela sin karriär arbetat med familjetandvård. Detta ligger henne varmt om hjärtat. Hon är även van att behandla tandvårdsrädda patienter. Charlotta tar den tid som behövs så patienten skall känner sig trygg och hon kan utföra en bra behandling.


Charlotta är även utbildad i kosmetisk tandvård och ansiktes kosmetik. Hon har studerat kosmetik både i England och Sverige. Charlotta deltar aktivt i vidareutbildning avseende Fillern Stylage. Den klart bästa fillern för närvarande.


Charlotta  har även studerat på The dawson academy och medlem i Swedish academy of cosmetic dentistry(SACD)  &

American academy of cosmetic dentistry (AACD)


Har du Frågor 

Vill du boka tid?


Ring, maila eller boka online