INVISALIGN

Vad är Invisalign


Ett leende kan förändra allt


Ditt självförtroende. Ditt synsätt. Ditt liv. Och med Invisalign behöver det inte vara någon stor sak att få det leende du alltid drömt om. I själva verket har det knappast någon inverkan alls på ditt dagliga liv.


Invisaligns tandskenor flyttar dina tänder med hjälp av en serie nästan osynliga, borttagbara tandskenor som är specialgjorda efter dina tänder för högsta bekvämlighet. Efterhand som du byter tandskena varannan vecka kommer dina tänder att, lite i taget, dag för dag, gradvis att flyttas tills de når sitt beräknade slutliga läge.


Bekväma, genomskinliga och borttagbara – Invisalign förvandlar ditt leende utan att störa din vardag. Något som fler än 3 miljoner människor över hela världen redan upplevt.

.Är du redo för ditt nya leende?Behandlingsprocess

En behandlingsplan med Invisalign® gjord bara för dig


Innan din behandlingsplan kan tas fram gör din Invisalign-tandläkare ett avtryck av dina tänder, för att avgöra om de kan regleras med hjälp av Invisalign-systemet. När det blivit bekräftat upprättas en detaljerad behandlingsplan med hjälp av vårt virtuella 3D-verktyg för behandlingsplaner, ClinCheck®. ClinCheck visar den följd av rörelser som dina tänder beräknas gå igenom under behandlingens gång, så att du kan se hur dina tänder förväntas se ut efter avslutad Invisalign-behandling redan innan den påbörjats

Le hela vägen


När du väl inlett din Invisalign-behandling kommer du att bära varje uppsättning specialgjorda tandskenor i 2-veckors perioder. Efterhand som du arbetar dig igenom serien av tandskenor kommer dina tänder att börja röra sig gradvis, lite i taget, tills de når sitt beräknade slutliga läge.

Under denna tid kommer du då och då att gå på kontroll hos din Invisalign-tandläkare för att följa din utveckling och se till att behandlingen känns bra.

.

Gjorda för att passa din livsstil


Behandlingstiden varierar från person till person beroende på varje enskild behandlings komplexitet. Det är viktigt att du pratar med din Invisalign-tandläkare om hur Invisalign bäst ska anpassas till din situation och dina mål, samt för att komma överens om hur du ska gå vidare.


Behandlingsjämförelse

Det är en klar skillnad

När det gäller att bestämma bästa typ av behandling för sin tandreglering finns det egentligen bara ett alternativ: Invisalign. Bara Invisalign erbjuder den innovation, de kliniska studier och den teknik som med exakthet styr hur dina tänder regleras. Fasta tandställningar och andra genomskinliga metoder för tandreglering kan helt enkelt inte konkurrera. Och här är varför:


Alltid nyskapande


Invisalign skiljer sig från konventionella tandregleringsbehandlingar. Genom att använda innovativ teknik som vi uppfunnit och fortsätter att vidareutveckla, kan vi erbjuda Invisalign som en serie genomskinliga borttagbara tandskenor som reglerar dina tänder, lite i taget, och till skillnad från tandställning finns inga trådar eller fästen. Det innebär att det inte finns några metalldelar och att de nästan är helt osynliga när du bär dem.

.

Sätt in dem när du vill. Ta ut dem när du inte vill


Fasta tandställningar kan bara tas bort av utbildade yrkesmän och det kan hindra dig från att rengöra tänder och tandkött effektivt och begränsa vad du kan äta bekvämt.

Eftersom tandskenorna kan tas ut när som helst under behandlingen kan du äta vad du vill, hålla god munhygien och du kan ta bort tandskenorna under korta stunder vid speciella tillfällen såsom bröllop eller större möten. Din livsstil förblir oförändrad.


Se fram emot ditt nya leendel


Oavsett målet för din behandling ger din Invisalign-tandläkare dig alltid en tydligt definierad behandlingsplan. Du kommer också att få se hur dina tänder kommer att se ut under och efter behandlingen med hjälp av ClinCheck - vårt virtuella 3D-verktyg för behandlingsplaner.

ClinCheck visar den följd av rörelser som dina tänder beräknas gå igenom under behandlingens gång. Det gör att du kan se hur dina tänder förväntas se ut efter avslutad behandling och följa förändringarna under behandlingen.Hitta Oss

Tandläkare tandvård botox fillers
google07e42ee0946f31c6.html

Du  kan enkelt ta dig till oss med bil eller buss. Bilen parkerar du enkelt och utan avgift på gatan utanför kliniken. Buss (300 eller 100) stannar vid hållplats ”Skanörs centrum”, som ligger bredvid Ica i Skanör, ett stenkast från kliniken. Från hållplatsen korsar du Ica’s parkerings tills du kommer till Handelsbanken. Kliniken ligger runt om hörnet, andra huset på Mellangatan.Kontakt

Adress:

Skanörskliniken

Mellangatan 66

239 42 Skanör


Telefon:

040-470330


Email:

info@skanorskliniken.se
Skanörskliniken är en högmodern mottagning som är byggd för optimal tandvård och hygien.

Här erbjuder vi både tandrelaterade tjänster såväl som skönhetsbehandlingar och nagelvård.


För oss är det viktigt med ett gott omhändertagande av våra patienter. Att man tar den tid som krävs för att de skall känna sig trygga och glada att vara här.

Det är även viktigt för oss att använda säkra material som inte är farliga för kroppen.

I vår klinik erbjuder vi familjetandvård, kosmetisk tandvård, ansiktskosmetik ( Botox och fillers) kropps och  & hud behandlingar, nagelvård. 


Vi utför fullständig tandvård åt barn och vuxna i alla åldrar. Vi tar även emot akuta och tandvårdsrädda patienter i en varm och stressfri miljö.

Mottagningen är ansluten till Försäkringskassan och du får därmed tillgång till det årliga allmänna tandvårdsbidraget. Högkostnadsskydd träder dessutom in och ger dig rabatt på större tandvårds behandlingar.


Vår filosofi

Vår klinik på Näset vill erbjuda mycket god service och tillgänglighet till våra patienter. Vi satsar på att använda säkra metoder och material som inte är farliga för kroppen. Detta åstadkommer vi genom att använda den senaste teknologin tillsammans med beprövade material. Även genom kontinuerlig vidareutbildning och uppdatering.

För oss är det viktigt att ha en bra kontakt med våra patienter.  Vi skräddarsyr våra behandlingar efter individens personliga önskemål och behov. Alla är vi stöpta i olika form, således kan val av behandling variera.

Vi tar gärna hand om tandvårdsrädda patienter! Dom är vi vana att behandla. Vi behandlar även vuxna såväl som barn.

Vi utför gärna kosmetisk tandvård, ansiktskosmetik och skönhetsbehandlingar. Vi erbjuder tjänster såsom tandblekning, kosmetiska justeringar i såväl mun som på ansiktet. Vi erbjuder även skönhetsbehandlingar från vår skönhetsterapeut Anneli (Annelis hud och skönhetsvård) och nagelvård i form av Shellac behandlingar,