Skönhetsbehandlingar


SKANÖRSKLINIKEN  tandläkare Charlotta Nyström

Skönhetsbehandlingar


För oss är det viktigt att ha en bra kontakt med våra kunder.  Vi skräddarsyr våra behandlingar efter individens personliga önskemål och behov. Alla är vi stöpta i olika form, således kan val av behandling variera.


Fillers Stylage

Icke permanenta fillers innehåller det kroppsegna ämnet hyaluronsyra. Den finns naturligt i kroppen i t.ex. ledvätskor och hud. Syranhåller huden fuktig, ger volym samt stimulerar bildning av ny vävnad.


Stylage fillers, som används på kliniken, är en icke- permanent filler och håller i ca 6-18 månader. Varaktigheten beror på vilken tjocklek av filler som används och i vilket område som den injiceras.

 

Fillers skapar volym där åldern satt sina spår, fyller ut

fillers stylage

rynkor och mjukgör. De irriterande rökrynkorna, kråksparkarna eller torra läpparna minskas lätt med fillers! Du erhåller en naturlig förbättring som inte påverkar mimiken Vi utför inte underverk, men klara förbättringar. Det är viktigt med välbefinnande! Själen och ytan går enligt vår erfarenhet hand i hand.


Vi använder den nyaste versionen av fillers som heter Stylage. Det är den tredje generationen av fillers. Den är både mjukare och mer förlåtande mot vävnaden än andra fillers. Stylage ger inte inkapslingar som kan upplevas som klumpar i huden.Den åstadkommer minimal svullnad pga att den innehåller antioxidanten (mannitol). Stylage krymper inte efter behandlingen och är på så vis mer förutsägande och behaglig.


Fillers - Kostnadsfri konsultation 0 kr

Konsultation för rådgivning, information och kostnadsförslag


Fillers - Stylage Hydro Max - 1,0 ml 2500 kr

En produkt likt HYDRO men med ännu bättre hållbarhet och effekt. Mycket bra även mot rökrynkor på överläpp, sömnlinjer på kinder, fina linjer runt ögon och mot akneärr. Den är även utmärkt för effektiv fuktbehandling av områden som kinder, runt ögon och dekolletage, samt av händernas ovansidor. Normalt utförs 2 behandlingar med 4-6 veckors uppehåll mellan varje. Därefter rekommenderas en behandling ungefär var 6:e månad. Behandlingen som pågår i cirka 10 minuter består av injektioner av små fuktdroppar med 5 mm. mellanrum. Resultatet är enastående och mycket prisvärt.


Fillers - Stylage Hydro - 1,0 ml 2000 kr

En specialprodukt för mycket effektiv fuktbehandling av områden som kinder, runt ögon, dekolletage samt händernas ovansidor.

Normalt utförs 3 behandlingar med 2-3 veckors uppehåll mellan varje. Därefter rekommenderas en behandling ungefär var 6:e månad. Behandlingen som pågår i cirka 10 minuter, består av injektioner av små fuktdroppar,med cirka 5 mm mellanrum.


Fillers - Stylage L - 1,0 ml 4000 kr

Fyller djupa veck och djupare linjer som glabella (argrynka), nasolabialveck (veck från näsa till mun),

läppar för större volym, djupare ärr, ökar volym i kinder och haklinje mm.


Fillers - Stylage M - 1,0 ml 3500 kr

Fyller veck och djupare linjer som glabella (argrynka), nasolabialveck (veck från näsa till mun), läppar, munvinklar, djupare ärr, ökar volym på händernas ovansida m.m.


Fillers - Stylage S - 0,8 ml 3000 kr

Fyller ut fina linjer i panna och runt ögon, skapar läppkonturer, fyller ut mörka ringar under ögon samt fyller ut ärr efter t.ex. akne.


Fillers - Stylage Special Lips 1,0 ml 3500 kr

Special Lips ger en perfekt mjuk läpp med större volym och snygg kontur. Har du en tunn läpp och önskar en naturligt ökad volym så skapar den här produkten en diskret läppförstoring.


Fillers - Stylage XL - 1,0 ml 4200 kr

Återskapar volym i framför allt kinder och haklinje samt modellerar näsor. Denna produkt är mycket hållbar och används ofta i kombination med S, M, Speciallips och L för att skapa ett s.k. soft lift, ett ansiktslyft utan kirurgiskt ingrepp.


Fillers - Stylage XXL - 1,0 ml 4500 kr

Återskapar volym i framför allt kinder och haklinje samt modellerar näsor. Denna produkt är mycket hållbar och används ofta i kombination med S, M, Speciallips och L för att skapa ett s.k. soft lift, ett ansiktslyft utan kirurgiskt ingrepp.


Infuzion-1 behandling 1900kr

3 behandlingar paket pris på 5500kr

Infuzion ger dig en hud som ser 10 år yngre ut. Med hjälp av galvanisk ström pumpas hyaluronsyra in i huden med hjälp av en patenterad roller, utan injektioner.
Botox


Botox är renat botulinum toxin, ett muskelavslappnande medel som används för att behandla ett antal olika tillstånd i kroppen. Det injiceras i muskler eller djupt in i huden.


Botox verkar genom att delvis blockera nervimpulser i de muskler som injicerats och minskar kraftiga sammandragningar av dessa muskler.


När det injiceras i huden, påverkar Botox svettkörtlarna så att svettproduktionen minskar.

Botox skanörskliniken

Botox kan vara bra att användas i ansikte hals för att minska rynkor eller veck.  Botox kan med fördel användas även till rynkor i pannan, kråksparkar (rynkor runt ögonen),  glabellaveck ( bekymmersrynkor dvs. vertikala rynkor mellan ögonbrynen ),  halsrynkor, rynkor runt munnen/ sura mungipor samt ögonbrynlyft. 


Det kan även hjälpa mot spänningshuvudvärk, migrän, svettbehandling och tandpressning.


Ögon, kråksparkar                                          fr. 2500 kr

Bekymmersrynkan, glabella                           fr. 3000 kr

Rynkor i pannan                                             fr. 3000 kr

Sura mungiper/ ögonbrynslyft/ rörynkor

runt munnen                                                   fr. 2000 kr

Kaninrynkorna vid näsan                                fr. 2000 kr

Tuggmusklerna, Massetern                            fr. 3000 kr

Platysma (halsrynkor)                                     fr. 4000 kr

2 områden                                                       fr. 5000 kr

3 områden                                                       fr. 6000 kr


Svettbehandling armhåla                                fr. 6000 kr
Botox skanörkliniken

Hud och Kroppsvård


På kliniken erbjuder vi även skönhetsbehandlingar från vår skönhetsterapeut

 

Ansiktsbehandlingar

Derma & Kemisk peels

Vaxning

Massage

Bryn & frans färgning

Ögonfransförlängning 

Make-up

Nagelvård – Shellac behandling (Mia Jivede)
Hitta Oss

Tandläkare tandvård botox fillers
google07e42ee0946f31c6.html

Du  kan enkelt ta dig till oss med bil eller buss. Bilen parkerar du enkelt och utan avgift på gatan utanför kliniken. Buss (300 eller 100) stannar vid hållplats ”Skanörs centrum”, som ligger bredvid Ica i Skanör, ett stenkast från kliniken. Från hållplatsen korsar du Ica’s parkerings tills du kommer till Handelsbanken. Kliniken ligger runt om hörnet, andra huset på Mellangatan.Kontakt

Adress:

Skanörskliniken

Mellangatan 66

239 42 Skanör


Telefon:

040-470330


Email:

info@skanorskliniken.se
Skanörskliniken är en högmodern mottagning som är byggd för optimal tandvård och hygien.

Här erbjuder vi både tandrelaterade tjänster såväl som skönhetsbehandlingar och nagelvård.


För oss är det viktigt med ett gott omhändertagande av våra patienter. Att man tar den tid som krävs för att de skall känna sig trygga och glada att vara här.

Det är även viktigt för oss att använda säkra material som inte är farliga för kroppen.

I vår klinik erbjuder vi familjetandvård, kosmetisk tandvård, ansiktskosmetik ( Botox och fillers) kropps och  & hud behandlingar, nagelvård. 


Vi utför fullständig tandvård åt barn och vuxna i alla åldrar. Vi tar även emot akuta och tandvårdsrädda patienter i en varm och stressfri miljö.

Mottagningen är ansluten till Försäkringskassan och du får därmed tillgång till det årliga allmänna tandvårdsbidraget. Högkostnadsskydd träder dessutom in och ger dig rabatt på större tandvårds behandlingar.


Vår filosofi

Vår klinik på Näset vill erbjuda mycket god service och tillgänglighet till våra patienter. Vi satsar på att använda säkra metoder och material som inte är farliga för kroppen. Detta åstadkommer vi genom att använda den senaste teknologin tillsammans med beprövade material. Även genom kontinuerlig vidareutbildning och uppdatering.

För oss är det viktigt att ha en bra kontakt med våra patienter.  Vi skräddarsyr våra behandlingar efter individens personliga önskemål och behov. Alla är vi stöpta i olika form, således kan val av behandling variera.

Vi tar gärna hand om tandvårdsrädda patienter! Dom är vi vana att behandla. Vi behandlar även vuxna såväl som barn.

Vi utför gärna kosmetisk tandvård, ansiktskosmetik och skönhetsbehandlingar. Vi erbjuder tjänster såsom tandblekning, kosmetiska justeringar i såväl mun som på ansiktet. Vi erbjuder även skönhetsbehandlingar från vår skönhetsterapeut Anneli (Annelis hud och skönhetsvård) och nagelvård i form av Shellac behandlingar,